Pålitlig flyttstäd till Lunds bästa priser

Flyttstädning Lund

Med över 10 års erfarenhet inom flyttstädning i Lund är vi toppvalet för dig som 
vill lämna din gamla bostad skinande ren inför din flytt.

Prisvärd flyttstädning som lämnar din bostad i perfekt toppskick

Sedan vi startade vår verksamhet för över 10 år sedan har vi alltid strävat efter samma mål – nämligen att ge dig som anlitar oss som din flyttfirma i Lund en service som håller allra högsta kvalitet och som långt överstiger dina förväntningar, oavsett om du anlitar oss för flyttstädning, flytthjälp eller någon av våra andra tjänster.

För varje enskild flyttstädning vi utför ser vi till att lämna din bostad i bästa möjliga skick och skinande ren. När du anlitar oss anpassar vi oss helt till dina behov och ser till att leverera kundanpassade lösningar för optimala resultat. 

Eftersom vi erbjuder en heltäckande flyttservice har vi dessutom möjlighet att hjälpa dig med en rad olika flyttjänster, exempelvis flytthjälp, pianoflytt, magasinering, kontorsflytt, lån av flyttlådor och allt annat som du kan behöva när du ska flytta. Samtliga tjänster kan beställas i kombination med vår flyttstädning för skräddarsydda paket till ännu förmånligare priser.

Vi erbjuder våra kvalitativa tjänster till alla typer av kunder i Lund med omnejd – för privatpersoner och företag såväl som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Under våra många år i flyttbranschen har vi stött på och hittat lösningar till de mest komplicerade problem man kan föreställa sig och vi tar oss gärna an nya utmaningar. 

Flyttstäd för nöjda kunder

När du anlitar oss för flyttstäd strävar vi efter att du som kund ska bli så nöjd som det bara är möjligt och få dina förväntningar långt överstigna, oavsett hur dina behov ser ut. Vårt mål är att varje del av flytten ska gå smidigt och perfekt som möjligt så att du snabbt kan njuta av din nya bostad, hela vägen från första kontakt med oss till den sista flyttkartongen ställts ner.  

Flyttstäd Lund

”Vår flytt med Totalflytt gick väldigt osmidigt. Vi är inte nöjda!”

– Ingen som anlitade oss någonsin

Flexibel flyttstädning

En fördel med att anlita oss för flyttstäd i Lund är att vi kan erbjuda alla våra tjänster med högsta flexibilitet. Vi har möjligheten att anpassa din städning helt efter dina önskemål, oavsett om du endast behöver hjälp med flyttstädning eller även våra andra tjänster. Vårt mål är att städningen av ditt hem, ditt kontor eller ditt företag ska gå så smidigt som det bara är möjligt. Det ska kännas trevligt och enkelt tack vare att vi sköter allt som du inte vill sköta på bästa sätt.

Anpassad efter dina önskemål

Helt enligt dina specifika behov utför vi allt som rör din flytt eller flyttstädning, hela vägen från din gamla bostad till din nya. Om du väljer att anlita oss för flyttstäd kan du räkna med en service i världsklass på alla plan till fantastiska priser. Vi erbjuder kostnadsfria prisförslag för alla uppdrag, stora som små och vi erbjuder vår kvalitativa service inte bara i Lund utan även i resten av Skåne. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för flyttstädning i Lund!

Kontakta oss