Din pålitliga allt-i-ett flyttfirma

Om oss

Med över 10 års erfarenhet som flyttfirma erbjuder vi flexibla lösningar för alla dina behov när du ska flytta. Läs mer om oss nedan.

Vår prioritet är nöjda kunder

Sedan vår start för över 10 år sedan har vårt mål som flyttfirma i Lund alltid varit detsamma – att ge dig som kund hos oss en kvalitativ och pålitlig flyttservice som långt överstiger dina förväntningar. För varje enskild flytt vi tar oss an erbjuder vi kundanpassade lösningar helt utifrån kundens enskilda behov. 

Oavsett hur dina behov ser ut och vad som behövs flyttas kan vi erbjuda en professionell och smidig service. Vår flyttservice är komplett och heltäckande och vi erbjuder dessutom en rad övriga flyttjänster som gör din flytt ännu smidigare. 

Vi kan flytta det allra tyngsta och otympligaste, med eller utan hiss, oavsett antal våningar och för alla typer av kunder – privatpersoner såväl som företag. Under våra över tio år i branschen har vi löst de allra svåraste problem och vi tar oss dagligen an nya utmaningar.

Flytthjälp

Är du i behov av pålitlig flytthjälp, dvs flytt från en bostad till en annan? Då har du kommit helt rätt! 

Tack vare att vi tillsammans med vår trevliga personal är riktigt duktiga på att packa smart, samtidigt som vi har ett öga för planering, struktur och efterarbete ser vi till att samtligt innehåll packas ner och förflyttas på bästa möjliga sätt. Därmed går det hela otroligt smidigt och snabbt för både dig och oss, även när vi är framme vid slutstationen. Varmt välkommen att kontakta oss för flytthjälp i Lund redan idag!

Kontorsflytt

Utöver att vi som flyttfirma är väldigt flexibla när det kommer till nya projekt och erbjudande av tjänster kan vi stolt presentera att just kontorsflytt är något av det som vi utför ofta.

En lyckad kontorsflytt kräver en stor del planering och många gånger även en hel del flyttkartonger och tunga lyft. All utrustning måste dessutom hanteras med varsamhet, utan att det nödvändigtvis ska försena flytten. Som erfaren flyttfirma i Lund kan vi erbjuda säkra, smidiga och snabba kontorsflytt helt enligt bestämd tidsplan oavsett storleken på ert kontor.

Flyttstäd

Med vår flyttstäd i Lund sköter vi hela städningen och lämnar ditt gamla boende i toppskick så att du snabbare kan börja njuta av din nya bostad. Hos oss kan flyttstäd bokas tillsammans med flytthjälp och våra övriga tjänster, men även som en tjänst för sig. 

Flyttlådor

Flyttlådor är något som är nödvändigt inför varje flytt, men problemet är att de ofta ligger och skräpar och tar plats när flytten är genomförd. Hos oss kan du istället låna obegränsat med flyttlådor för endast 495:- med gratis hämtning och leverans.

Tunga lyft

Behöver du flytta ett piano, kassaskåp eller någonting annat stort, otympligt eller tungt? Oroa dig inte, vi har utbildade medarbetare som hjälper dig att flytta alla dina ägodelar oavsett storlek, vikt eller mått på ett smidigt och effektivt sätt. 

Magasinering

Behöver du flytta från din tidigare bostad innan du fått tillträda till ditt nya? Vi erbjuder magasinering för alla behov till rimliga priser för dig som kund hos oss, oavsett om det bara är en soffa du behöver förvara eller om det rör sig om mer. 

Kontakta oss